Kies hier uw toestel:

icon-smartphone
Smartphone
icon-tablet
Tablet
icon-computer
Computer

Wilt u een gebarsten of gebroken scherm laten repareren? Bij Wise Telecom bent u aan het juiste adres voor de scherm reparatie bij een smartphone, een tablet en een computer of laptop. Kom gerust langs in onze winkel in Alblasserdam met uw beschadigde toestel. Onze vakkundige medewerkers staan u dan gelijk te woord, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Een afspraak maken is hiervoor niet per se nodig. Meestal repareren we een kapot scherm snel. Mocht het gaan om een smartphone en duurt het onverhoopt wat langer, dan bieden we u natuurlijk gratis een leentoestel aan. Zo zit u nooit zonder mobiele telefoon. Na de reparatie loopt u hoe dan ook onze winkel uit met een beeldscherm dat weer zo goed als nieuw is!

Kwaliteit staat voorop bij scherm reparatie

Een laptop, een tablet en vooral de smartphone zijn tegenwoordig bijzonder belangrijke apparaten in ons dagelijks leven. Dat deze spullen van kwalitatief goede onderdelen zijn gemaakt is daarom erg belangrijk. We gebruiken dus alleen onderdelen die deze kwaliteit bieden. Daarbij werken we enkel met originele onderdelen. Uw apparaat zal dus het oorspronkelijke uiterlijk behouden. Bovendien wordt een scherm reparatie bij Wise Telecom louter uitgevoerd door getrainde en ervaren monteurs. Verder bieden we drie maanden garantie op al onze reparaties.

Meer schade? Wij helpen u graag verder!

Mocht uw scherm helaas zijn beschadigd of gebroken door een val op de grond, dan kan het zijn dat uw toestel van binnen nog meer schade heeft opgelopen. Als u wilt, onderzoeken we uw telefoon dan ook kosteloos van de binnenkant. Mochten we schade vaststellen, dan brengen we u hiervan op de hoogte. Daarna kunt u natuurlijk zelf beslissen of u deze eventuele bijkomende schade ook wilt laten repareren.

Er zijn veel andere problemen die we tegenkomen met onze elektronische gadgets, een van de meest voorkomende is een beschadigd scherm. Het repareren van scherm problemen is nu een noodzaak geworden voor al het andere. Digitale apparaten zijn extreem gevoelig en delicaat. Hoe duur de telefoon, hoe minder kwetsbaar het scherm. De reparatiewerkplaats voor mobiele telefoons in Alblasserdam heeft u gedekt en biedt alle oplossingen voor beschadigde schermen. Onze specialisten kunnen breekbare schermen in korte tijd repareren en vervangen tegen de scherpste prijzen.

De meest betrouwbare scherm reparatie service

We beperken het aantal medewerkers in de klantenonder steunings centra niet. er zijn maar liefst vijf experts in elk Service center van Wise Telecommunications zodat onze klanten niet lang in de rij hoeven te staan. Wij bieden gratis eerste controles om uw beschadigde telefoons te repareren en het is geheel aan de consument om zijn toestel door ons te laten repareren. We zullen je niet dwingen om het te repareren.

Onze vriendelijke medewerkers kunnen u direct helpen zodat u snel op de hoogte bent van de situatie. Hiervoor hoeft u geen afspraak met ons te maken. In de meeste gevallen kunnen we een beschadigd scherm snel repareren. Als het probleem te maken heeft met het gebruik van een smartphone en het meer tijd kost dan we hadden verwacht, zullen we je zeker een gratis leenapparaat geven.

Enkele grote scherm schade

Scheur in het scherm: als de telefoon valt, of als er iets zwaars op het scherm valt, of om een ​​andere reden en u repareert het niet onmiddellijk, kan de schade zo verergeren dat de schade onherstelbaar kan zijn.

Stof: Als u het LCD-scherm niet snel repareert, kunnen er stofdeeltjes in het scherm komen en uw telefoon verder beschadigen.

Schade door water: hoewel bepaalde telefoons waterbestendig zijn, zijn veel telefoons dat niet, vooral die met een laag budget. Als er vloeistof in de telefoon komt en de telefoon erin kan sijpelen, kan dit de oorzaak zijn van aanzienlijke scherm schade.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Beschadigde schermen zijn het meest gemelde telefoonprobleem en zijn ook het duurst. Het is in ieder geval het soort probleem dat niet kan worden opgelost en in alle gevallen moeten we onze LCD-schermen laten vervangen. Het is essentieel om voorzichtig te zijn bij het selecteren van een reparatieservice voor mobiele telefoons. De medewerkers van Wise Telecom zijn stuk voor stuk wijze professionals. Ze zijn allemaal in staat om hun klanten tevreden te stellen. Ze zorgen voor uw apparaten die gevoelig zijn met een extreme behandeling.

Als u ervoor kiest om een ​​ongetraind servicecentrum te bezoeken, kunnen ze verdere schade aan het delicate scherm van uw apparaat veroorzaken vanwege hun gebrek aan kennis over het omgaan met apparaten. Ga alleen naar de meest betrouwbare servicecentra zoals Wise Telecom om elk risico voor hun apparaat te voorkomen.

Kosten voor het vervangen van een beschadigd scherm

Er is geen vaste prijs om het scherm van een mobiele telefoon te repareren. Het varieert van telefoon tot telefoon en ook van model. De kosten voor een LCD-scherm zijn echter meestal afhankelijk van de kosten van de mobiele telefoon. Hoe duur een handset ook is, het LCD-scherm zal ook kosten voor goedkope mobiele telefoons. De kosten voor het vervangen van iPhone-schermen en Samsung-scherm reparaties zijn hoger dan die van andere merken mobiele telefoons. Zelfs met de introductie van nieuwe modellen voor mobiele telefoons wordt de beschikbaarheid van oude modellen echter beperkter. Telecom speelt hier echter een rol in door LCD schermen toe te staan ​​aan gerenommeerde klanten.

Kwaliteit van scherm reparatie

We stellen klanttevredenheid als ons primaire doel, omdat we ons inzetten om langdurige klanten te maken, niet om ze te verdienen voor een enkele transactie die oneerlijk wordt afgehandeld. Alles wat we binnen Wise Telecom inzetten is van zeer hoge kwaliteit. Dit is de reden waarom we dit bedrijf al meer dan 10 jaar runnen zonder klachten tot op heden. Onze LCD-schermvervangers zijn van topkwaliteit, net als een originele LCD. Wanneer we het scherm vervangen door een slecht scherm, kan het na verloop van tijd beschadigd raken of zelfs kapot gaan. Het LCD-scherm dat we gebruiken op Wise Telecommunications zal zeker de levensduur van uw mobiele telefoon verlengen. We gebruiken alleen originele telefoons. Wij handelen niet in kopieën.

De reparatie van het scherm is in volle gang bij wise telecom

Het grootste voordeel van beeldscherm reparatie door Wise Telecom is dat de servicecentra in alle grote steden van Nederland staan. Strijen, Papendrecht, Alblasserdam. Elke Wise Telecommunications-winkel heeft alle reserveonderdelen en apparatuur voor scherm reparatie op voorraad Elke winkel kan u de meest bevredigende ervaring bieden, ongeacht of u het iPhone-scherm moet repareren Samsung-scherm reparatie of een lokaal eigendom mobiel scherm moet repareren . Wij bieden de beste service van hoge kwaliteit van Wise Telecom. Niet alleen dat onze specialisten ervoor zorgen dat uw gegevens veilig zijn tijdens een reparatie.

Meest voorkomende telefoon reparaties

apple iphone 7 3 Scherm Repair Service in Alblasserdam

Iphone 7

Scherm Reparatie = €130,00

Accu Reparatie = €50,00

Home Knop = €69,95

samsung galaxy a9 2016 Scherm Repair Service in Alblasserdam

Samsung A5(2015)

Glas Reparatie (Roze) = €135,00

Glas Reparatie (Blauw) = €135,00

Glas Reparatie (Goud) = €135,00

apple iphone 8 new 1 Scherm Repair Service in Alblasserdam

Iphone 8

Scherm Reparatie = €140,00

Accu Reparatie = €55,00

Home Knop = €69,95

samsung galaxy a9 2016 Scherm Repair Service in Alblasserdam

Samsung A8(2018)

Glas Reparatie = €135,00

Accu Reparatie = €64,95

Achterkant Origineel = €59,95